Gündem

TGF’DEN MTSO’YA ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Başkan Yardımcıları Cemal İncesoyluer ve Turgay Demirtaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya, Mali Sayman Üyesi Derya Akbıyık, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ile birlikte, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret etti. Heyete, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahriye Kutlay Şenyurt eşlik etti.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısını Mersin’de gerçekleştiren heyet, toplantı sonrası kent dinamikleri ziyaretleri kapsamında MTSO’yu da ziyaret etti. Başkanlarla bir araya gelen heyet, federasyonun çalışmaları, hazırladıkları projeler ve Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan tasarruf genelgesinin, Anadolu basınına yansımaları hakkında sohbet etti.
Başkan Kızıltan, toplamda 41 meslek komitesiyle, sektörlerin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirtti. MTSO gibi kurumların başkanlarının söylediği sözlerin siyasi algılanmaması gerektiğine dikkat çeken Kızıltan, “Bizlerin, tabandan gelen talepleri, isteklerini, sorunlarını dile getirdiğimiz için söylediği hiçbir şey siyasi olamaz. MTSO gibi Gazeteciler Federasyonunun söylediği söz de, üyelerinden, tabandan gelen taleplerdir. Bilgiyi aktarmazsan bir önemi kalır mı? Siyasilerden çekinerek, bu sorunları iletmemek olur mu?” şeklinde konuştu.

The post TGF’DEN MTSO’YA ZİYARET first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: