Gündem

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Ceylan ile Ahlatcı’nın Ankara’da ki Gündemleri Yine Çorum”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.

Çorum’da ki mesailerini esnaf gezerek, vatandaşı dileyerek geçiren Ceylan ile Ahlatcı, Ankara’da ki mesailerini ise Çorum’a bir şeyler kazandırmak adına görüşmelerine aralıksız devam ediyorlar.

Ankara’da oldukları zamanlarda bir dakikalarını bile boş geçirmeyen Ceylan ile Ahlatcı, zaman zaman bakanlarla zaman zaman bürokrasi kesimi ile görüşmeler yaparak Çorum’un ihtiyaç ve taleplerini iletiyorlar.

Bakan Gül’ün TBMM deki Makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’le bir süre sohbet etti.

 

Milletvekili Ceylan ile İl Başkanı Ahlatcı, Bakan Gül’ün TBMM makamında gerçekleşen ziyarette yeni Adliye Sarayı’nın son durumu hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Ceylan, “Adalet Bakanımız Sn Abdulhamit Gül’ü ziyaretimizde gönlü güzel hemşehrilerimizin selamını ilettik ve yapımı planlanan yeni Adliye Sarayımızın son durumu hakkında bilgi aldık” dedi.

The post AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Ceylan ile Ahlatcı’nın Ankara’da ki Gündemleri Yine Çorum” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: