Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDE BİR ” BEYAZIT” MÜHRÜ VAR…

Tokat Gazeteciler Cemiyeti, çok önemli misafirlerini ağırladı. AK Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Erol Duyum, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk ve heyeti cemiyetimizi ziyaret ettiler.

Yusuf Beyazıt’ın önüne arkasına hiçbir ünvan yazmasınız bile, bütün Türkiye’de ki tarih ve kültürümüzün binlerce eserini kazandırdığı için özel bir saygı görür. Vakıflar Genel Müdürü iken yaptığı bu güzel işler, salt kendine değil, yedi ceddine yapılacak dua ile bir ilkbahar yağmuru gibi ıslanır. Sadece Tokat’ta 135 ecdat yadigarı hanlar hamamların restorasyonunu yaparak, ismini bütün kalplere altın harflerle yazmıştır.

Şimdi siyasette. İkinci dönem milletvekili olarak TBMM’ de görev yapıyor. Daha ilk dönem de Milli Savunma Komisyonu Başkanlığına seçilerek, o zaman ki kritik dönemde çok önemli projelere imza attı. Bunlar bilinir bilinmez. Ama biliyorum ki, yerli ve milli silah üretiminde Yusuf Beyazıt’ın stratejik adımları olmuştur. İha ve sihalarda, kurumların hareket kabiliyetine pratik kazandıran bir tutum sergilemiştir.

Gardaş dediğim bir insandır, Yusuf Beyazıt. Acımda yanımda olmuş, elimden tutmuştur. GATA’da ziyaretime gelmiş, güç ve kuvvet vermiştir. Dost insan gardaş adam, yiğit arkadaş, vizyonu olan bir bürokrat ve siyasetçidir Yusuf Beyazıt…

TGC’yi ziyaretlerinde gerek Türkiye, gerekse Tokat gündemine ilişkin önemli açıklama, değerlendirme ve analizlerde bulunan Yusuf Beyazıt, aslında medyaya hep yakın mesafede durmuştur ama, insani, yani bazı sağlık sorunları nedeniyle bu mesafe aralığı biraz açılmıştır. Cemiyette yaptığı açıklama da, kendilerinin de söylediği gibi, Tokat Medyadıyla birlikte bazı saha gezileri ve Ankara ile İstanbul gezilerini yapmayı planlıyor.

Güzel bir ziyaretti. Dostlarımızın Tokat Gazeteciler Cemiyetini ziyaretleri bizi onurlandırmıştır. Herkese teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: