Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

DUDAĞINI BÜZÜŞÜNDEN BİLİRİM NİYETİNİ…

Her renge bürünen bir kaymak elitist tabaka var. Hümanist olup, savaşa karşıyız derler. Lakin, Gezi Olayları ve 7-8 Ekim’de en vahşi vandallığı yapmaktan da geri durmadılar.

Ermeni de insan diyorlar. Elbette öyledir. Konumuz bu değil ki. Mevzuyu sarpa sardırma gayretini takdir ediyorum. Bu lakırdıyı yapanlar da biliyor ki, Hocalı Katliamında 600 den fazla Azerbaycanlı çoluk çocuk, kadın kız demeden katleden bu Ermenistanın şerefsiz lejyonerleri değil mi? Bu yeni birşey de değil. Başta Oktay Sinanoğlu’nun tarihsel çalışması başta olmak üzere, Ermeni Mezalimi adı altında onlarca kitap yazılıp, binlerce belge yayınlandı. Bunları merak edenler, Genelkurmay Arşivinden bir dilekçeyle bu belgelere ulaşabilir.

Ermeniler insan da Azerbaycanlılar ne peki? İsterseniz bir empati yapalım. Bahçeli bir evin var. Bir mafya bozuntusu ya da mahalle çetesi evine giriyor, çoluğuna çocuğuna olmadık kötülük yapıyor, bir yandan da avazı yettiği kadar bağırıyor, bu ev ahalisi bana ters ters bakıyor diye. Yani, yavuz hırsız misali…

Bundan yüzyıl önce Ermeni Taşnak Çetelerinin Türk Milletine neler yaptığını biliyor musunuz? Oysa, Osmanlı İmparatorluğu kayıtlarında bu Ermenilere, “Milleti Sadıka” denirmiş. Bu ülkeden kaçıp giden Ermeniler, diaspora da Asalayı kurup onlarca diplomatımızı katletti. Burada kalan kimi Ermeniler ise, kendilerini Kürt kimliği altında gizlediler. Bu ülkenin başına bela olan hangi terör şebekesine baksanız, altından Ermeni kimliği çıkar. İşte Fetö elebaşısı Fethullah Gülenin, işte PKK terör örgütünün elebaşısı Abdullah Öcalan’ın Ermeni asıllı olduğu tespit edildi.

PKK terör örgütünün içinde ki Ermeni asıllı Kürtler, bize birşey söylemiyor mu? Ermeni Taşnak Çeteleri, dedelerimizin kapı komşusu esnaf Ermenilerden oluşmuştu. Gece serpuşlu, gündüz fesli dolaşan şerefsizler, bu Ermenilerdi. Kimse kusura bakmasın, yakın tarihimizi okuduğunuz halde insan sevgisi, hümanist duygular gibi platonik cümleler kuramam. Ermeniler, bizim yakın tarihimizin en alçak, en namussuz, en kahpe tebasıdır.

Bugün Azerbaycan’ın Karabağ topraklarını işgal etmiş, 30 yıl içerisinde 4 bin dolayında Azerbaycan Türkünü kahpece katletmiş, bunları yapmamış yavuz hırsız gibi uluslararası alanda Ermeni Diasporası marifetiyle kendine yandaş bulabilmeyi başarmıştır. İçimde saklamıyorum, Yahudilerden de Ermenilerden de nefret ediyorum. Bu duygularımı, tarihi gerçekler ve hafızam nedeniyle saklamıyorum.

Azerbaycan Türkünün bu haklı davasında, bakıyorum da amalı fakatlı cümleler kuran puştlar var. Alayının da……..

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: