Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

FİKRİ SAĞLAR’I DESTEKLİYORUM…

CHP eski milletvekili ve eski Kültür Bakanlarından Fikri Saplar, bir televizyon programda “Türbanlı bir hakimin karşısına çıktığım da adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum” demiş.

İşte bu kardeşim. Niyetiniz her ne ise amelinizde o olsun. Yerel seçimlerde HDP ile ittifak kurupta bunu saklamanın ve inkar etmenin ne manası vardı? Yıllarca yağtığınız propagandayla, AK Parti’nin insanların yaşam biçimine karışacağını,  kısıtlayacağını söyleyip durdunuz. Doğrusunu isterseniz, CHP bu propagandasının ekmeğini sahil şehirlerinde yedi de.

Gayet tabii ki, Fikri Sağların gerçek fikrini açıkça söylemesinden dolayı tebrik ediyor ve destekliyorum. İşte böyle gelin canımı yiyin yoldaşlar… PKK terör örgütünün leşlerinin taziyesine gönül rahatlığıyla gidin. FETÖ’nün suflelerini açıkça terennüm edin. Muhafazakar taifeden asgari nefret ettiğinizi saklamayın. Tıpkı Fikri Sağlar yoldaş gibi. Merak etmeyin müşteriyi çok rahat bulursunuz. Her ne kadar buralarda Türk Solu müridi olupta AK Parti’nin ekmeğini yerken her türlü maymunluğu yapan, ekmek kesilince goril kesilen omurgasızlar olsa da, yoldaş yoldaştır.

Yazarlığı intihalcilik, gazeteciliği tahrirat katipliği sanan mütiman kardeşlerden, elbette Fikri Sağlar gibi dobralık bekleyemeyiz. Ama yine de olağan şaşılıkla yoldaşların merkez üssünden gelecek suflelere bigane kalamaz. Tabii, ölülerin arkasından konuşmakta doğru değildir. Allah rahmet eylesin hepisine.

Dedim ya, muhafazakar kesime, hele hele başörtülülere bakış, hala aynı düzey ve sakatlıkta devam etmektedir. Bu gözler, Aponun fotoğrafıyla Atatürk’ün fotoğrafını aynı mitingte yanyana görmüşlüğü de vardır. Belli ki Atatürk’ün kurduğu partide bunlar artık vakayı adliyeden sayılıyor. Umarım Kaftancıoğlu vakasını unutmamıştırsınız.

Şimdi, türbanlı bir hakimin adaletli hüküm veremeyeceğini söyleyen yoldaş Fikriye birisi de çıkıp başı açık ile ilgili böyle bir söz sarfetse ne yapacağız? İğneyi önce kendine batır mirim.

Türkiye’yi hala bu mevzularla meşgul edenlerin amacı nedir? Büyük hedef ve gayelerin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu cümleyi kuran, lafız ve mana itibarıyla hala o kafada olanları bir sağlık taramasından geçirilmesini öneriyorum. En çokta akıl sağlığı konusunda taranmalıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: