Gündem

AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI AV. YUSUF AHLATCI, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 7. OLAĞAN İL KONGRESİ SONRASI, ŞAHSINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNAN HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi sonrası, şahsına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hemşerilerine teşekkür etti.

Kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçilen Ahlatcı, yaptığı yazılı açıklamada; ‘Milletvekillerimize, AK Parti İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Köy ve Merkez Mahalle Muhtarları’mıza, İl müdürlerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza, esnaf, oda ve birliklerimize,  sendikalarımıza, teşkilatımızda görev yapan gönüllü kardeşlerimize ve kıymetli vatandaşlarımıza İlimize yeniden AK Parti İl Başkanı olarak seçilmemden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da belirttiği gibi;

‘En köklü değişimlerde, AK Parti’nin imzası var’ sloganı ile yoluna devam eden AK Parti, kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar yaptığı çalışmalarla sadece ülkemizde değil, tüm dünyada dikkatle takip edilen bir parti olmuştur.

Milletimizle kurduğu köklü gönül bağına uygun şekilde geliştirdiği siyaset diline ve hizmet siyaseti anlayışına kadar, çok partili hayatımızın en köklü değişimlerinde hep AK Parti’nin imzası vardır.

Bugüne kadar girdiği 14 seçimden istisnasız birinci parti olarak çıkması, partimizin yürüdüğü yolun doğruluğunun ispatıdır.

Hep söylediğimiz gibi AK Parti milletin partisidir. Türkiye’de bu kadar uzun süre iktidarda kalan bir başka parti bulunmuyor. Bu başarı, AK Parti teşkilatlarının milletimizle olan muhabbet bağının hep güçlü kalması sayesinde mümkün olmuştur.

Bizlerde milletimizle kurduğumuzu bu güçlü bağları korumak için canla başla çalışmaya söz veriyoruz.

İnanıyorum ki kongremizin ardından Çorum’da bizden hizmet bekleyen hemşerilerimize karşı sorumluluğumuz daha da arttı. Bu yükü hep beraber omuzlayalım ve güzel şehrimiz için hep birlikte çalışalım. Kongre sonucumuzun bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum.

“Selam ve saygılarımla”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: