Gündem

Feyza Aşgın, AK Kadınlarla bir araya geldi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

 

Ak Parti Kadın Kolları yönetimi ve mahalle teşkilatları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın’ın davetiyle Buhara Kadın Kültür Merkezinde bir araya geldi. Programa belediye başkan yardımcıları İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat ve Lemzi Çöplü’nün eşi Seher Çöplü de katıldı. Yapılan İl Kadın Kolları Kongresinde güven tazeleyen Meryem Demir ve yeni oluşturduğu yönetim kurulunu tebrik ederek sözlerine başlayan Feyza Aşgın, kadınların AK Parti davasındaki, yeri ve önemine değindi. Aşgın, “Bizim davamızda kadınların önemi asla yadsınamaz. AK Partinin kuruluşundan itibaren her seçimde sandıktan birinci parti olarak çıkmasında en büyük pay yadsınamaz ki bu davanın kadın neferlerine aittir. Görüyorum ki Meryem Başkanım çok güzel bir kadro oluşturmuş, genç dinamik bu kadroya düşen ev ev, kapı kapı dolaşıp Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını herkese anlatmak olacak. Bu kendimizi ve davamızı ifade etmenin en samimi yolu. Böyle de yapacağınızdan hiçbir şüphem yok. Davamız biz kadınların omuzlarında yükselecek. Davetimize icap edip buraya gelen Başta Meryem Başkanım olmak üzere her birinizin önce dünya kadınlar gününü kutluyor ve yeni görevlerinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Çorum Belediyesi ile AK Parti il teşkilatlarının uyum içerisinde çalıştığını buna ilave olarak Feyza hanımın da desteklerini kadın kolları olarak her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. Demir, “Hamdolsun Rabbim bizlere bu davanın hizmetkarı olarak görev yapmayı tekrardan nasip etti. Bu süreçte kadrolarımızda değişiklikler yaptık. Daha dinamik, daha enerjik bir kadro oluşturduk. Yönetim kurulumuz, mahalle teşkilatlarımız ve her bir ferdimizle var gücümüzle çalışacağız ve partimizin davasını mümkün olduğunca daha fazla kişiye anlatacağız.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: