Gündem

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN “BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YANINIZDAYIM”

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da 4 engellinin daha tekerlekli sandalye isteğini yerine getirerek yüzünü güldürdü.
Çorum’un tüm kesimlerinden gelen istek ve talepleri yerine getirebilmek için yoğun çaba sarfeden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, özellikle de engellilere ayrıcalıklı bakıyor. Engellilerin taleplerinin biran önce yerine getirilmesi için özen gösteren Milletvekili Ceylan, bu hafta sonunda da 2 ayrı mahallede 4 engelliyi tekerlekli sandalye ile kavuşturdu.
Sevgiyle dokunmanın kalpte başlayacağı düşüncesiyle hareket eden Milletvekili Ceylan, İkbal Köseşahin isimli yaşlı kadın için mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir aracılığı ile gelen tekerlekli sandalye talebini anında yerine getirdi. Milletvekili Ceylan’ın temin ettiği tekerlekli sandalye Köseşahin ailesine muhtar Hanefi Özdemir tarafından teslim edildi.
Teslim sırasında Köseşahin ailesi fertleri ile Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, görüntülü olarak bir görüşme yaptı.
Yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerini ileterek hal-hatır soran Milletvekili Ceylan, aile fertleriyle de hastalığı hakkında görüştü.
Aile fertleri, Milletvekili Ceylan’a teşekkürlerini iletirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına da duacı olduklarını söylediler.
Milletvekili Ceylan da aileye tekerlekli sandalyenin hayırlı olmasını dilerken, “Yaradan Mevlam, sizlere sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi nasip eylesin. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere gönülden ettiğiniz hayır duaları için teşekkür ederim” dedi.
Ceylan, Muhtar Hanefi Özdemir’e de kendilerini böyle güzel mutluluklara vesile kıldığı için teşekkür etti.
Ceylan, aynı gün yine Ulukavak Mahallesi’nde yaşayan İsmail Duran’ın tekerlekli sandalye talebini de yerine getirdi. Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir aracılığıyla tekerlekli sandalye İsmail Duran’a teslim edilirken, Milletvekili Ceylan, Duran ailesi ile görüntülü olarak görüştü.
İsmail Duran ve aile fertleri, isteklerini yerine getiren Milletvekili Ceylan’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Ulukavak Mahallesi sakinlerinden Abdulkadir Çakmak da 7 yaşındaki engelli evladı için Milletvekili Ceylan’dan tekerlekli sandalye talebinde bulundu.  Milletvekili Ceylan, bu talebi de anında yerine getirerek temin ettiği tekerlekli sandalyeyi Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir aracılığı ile aileye teslim etti.
Milletvekili Ceylan, ailenin engelli evladı Sadi Eren ile samimi bir şekilde sohbet ederken, tekerlekli sandalyenin hayırlı olmasını diledi. Ceylan, Sadi Eren’e hayırlı ve sağlıklı ömürler temenni etti.
Aile fertleri de evlatlarının yüzünü güldüren Milletvekili Ceylan ve emeği geçelere teşekkür ederken, her daim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a duacı olacaklarını söylediler.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,
Buharaevler Mahallesi’nde ikamet eden Osman Çayır’ın kızı için talep ettiği tekerlekli sandalye isteğini de yerine getirdi.
Birsen isimli engelli çocuğu için tekerlekli sandalye talebini Mahalle Muhtarı Ümit Patıroğlu aracılığıyla Milletvekili Ceylan’a ileten ailenin bu talebi de anında karşılık buldu. Milletvekili Ceylan’ın temin ettiği tekerlekli sandalye mahalle muhtarı tarafından aileye teslim edildi.

Milletvekili Ceylan, muhtar Patıroğlu aracılığı ile aile fertleriyle görüşerek, hem hayır duasını aldı, hem de mutluluklarına ortak oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: