Gündem

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, emekli amirallere meydan okudu HADDİNİZİ BİLİN!..

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine sert tepki göstererek, “Hodri meydan” dedi.
Hitit Üniversitesi’nde Çorum Eğitime Destek Platformu tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Pandemi koşullarında gerekli önlemlerimizi alarak milli ve manevi değerlerimizin bilincinde bir gençlik için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Ay-yıldızlı bayrağımızın altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlerek bölgemizde ve ülkemizde oynanan oyunları yine aynı şekilde yerle yeksan edeceğiz” dedi.
15Temmuz’a “Tiyatro” diyen Ana Muhalefet Partisi ve yandaşlarının bugün de “Gündemi saptıroyorsunuz” diye açıklama yaptıklarını ifade eden Ceylan, “Bu açıklamaları milletimize havale ediyorum. Buradan kendilerine sesleniyorum. Netçe tavrınızı koyun. Ya milletle beraber olun, ya da milletin karşısında olduğunuzu açıkça ifade edin. 
Ya ay-yıldızlı bağrağın altında milletle beraberiz, bu değerlerimize sahip çıkacağız deyin ya da bu millete karşıyız deyin. Ama bu millet herşey görüyor.
Öyle bir liderimiz var ki 24 saatinin 20 saatini bu aziz milleti için çalışan merkezine milleti koyan, merkezine ülkeyi koyan ve ülkedeki 780 bin metrekare de yaşayan 83 milyonun derdiyle uğraşan hiçbir kimseyi ayırt etmeyen bir Cumhurbaşkanımız var.
Önemli olan bizlere Enes kardeşlerim gibi ve sizler gibi dertli insanlar gerekiyor. Bu milletin tek ihtiyacı dertli insanlardır. Bizlere tek derdi millet, bayrak, vatan ve ezan olan insanlar lazım. Bu topluma ne getireyim derdi olan insanlar lazım. Onu da ben burada görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Pandemi sonrası da daha geniş katılımlı istişare toplantılarımıza devam edeceğiz.
Emekli müsvettelerine de sesleniyorum. Hodri meydan. Haddinizi bilin. Hiçbir kimse el avuç ovuşturmasın. Sandıkla gelemeyenler böyle adice söylemlerden medet ummasın. Bu necip millet Türkiye için kimin çalıştığını çok iyi biliyor.

Türkiye sahipsiz değildir. Milli irade sahipsiz değildir. Darbeler dönemi artık sona ermiştir. Ayaktayız, vatan nöbetindeyiz. Milletin iradesini tanımayıp, demokrasi dışı söylemlerde bulunanlara söyleyeceğimiz tek söz hodri meydan” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: