Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

LEVENT YAZICI’YI YUTAMAZSIN…

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel bir takıntısı var: Devletin valisine, polisine derken, şimdi de İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya saldırmış…

Mevzu medyaya yansıdı. Pandemi nedeniyle geçen sene olduğu gibi, bu senede ulusal bayram kutlamalarımız kısıtlı yapılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul’da başta İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere, kamu kurum ve siyasi partilerin çelenk koymasıyla başlıyor. Bu törene gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya zehir zemberek laflar ediyor. Mesela neden çocuklar yok?diyor. Tabii, bunu derken de kendi çocuklarını da törene getirmiş değil.

Orada bulunan şıracı bozacı misali CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’da var. Birisinin PKK sevdası, diğerinin de FETÖ’cülüğü söylenip durur. Yani adeta şıracının şahidi bozacı…

Atatürk üzerinden, 23 Nisan üzerinden, Anıtkabir üzerinden, laiklik üzerinden bu tezviratlar, efelenmeler, saldırmalar bitmedi, bitmiyor. Yıllardan beri, “halka rağmen halk için” numarasıyla, asla sahici olamadınız. Sahici halkçı, sahici devletçi, sahici milliyetçi, sahici Atatürkçü ve sahici demokrat olamadınız. Demokrasi derken bile, bu millete üstten baktınız, elitist ve seçkinci tavrınızı hep sürdürdünüz.

Levent Yazıcı, Tokat’ta destan yazmış, hizmetleriyle herkesin gönlünü kazanmış bir bürokrattır. Tokat’ta projeleriyle Türkiye’ye örnek olmuş, çalışkanlığı ve mütevaziliğiyle gönüllere girmiş bir adamdır, Levent Yazıcı… İmamoğlu gibi sonradan görmeler, görünce de bulunduğu yeri hazmedemeyip yadırgayanlara Levent Yazıcı birkaç beden büyük gelir. Var git yoluna herşeyi kurmaca ve yapmacık olan Ekrem İmamoğlu….

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: