Gündem

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan yoğun mesai

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, amaçlarının birlik beraberlik, kardeşlik içinde Çorum’a hizmet ederek, gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak olduğunu söyledi.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, hafta sonu esnaf ziyareti yaptı. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar birlikte esnaflarla bir araya gelen Ceylan, ziyaretlerle sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti olarak her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla bir arada olduklarını dile getiren Ceylan, “Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız birlik beraberlik, kardeşlik içinde Çorum’a hizmet etmek. Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak istiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin yapı taşı, birlik ve beraberliğimizin özüdür. Bu minval de partimizin misyonu ve vizyonu ile hareket ederek her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnafımıza yaptığımız desteklerle pandemi döneminde biraz daha nefes alarak salgın dönemini atlatmalarına destek oluyoruz” dedi.

The post AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan yoğun mesai first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: