Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

SÜLEYMAN AKBULUT MU DEDİNİZ?

Eğer, bu ismi telaffuz ettiyseniz, o vakit naifliğin ve beyefendiliğin ne demek olduğunu biliyorsunuz. Çünkü, Süleyman Akbulut demek, bu özellikleri bir libas gibi üstünde taşıyan adam gibi adam demektir.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın liderliğinde biraraya geldik. Federasyon yönetiminde birlikte çalışıyoruz. Deneyimli gazeteciliğinin yanısıra, sanatçı kişiliğiyle, doyumsuz geceler yaşatan, sohbbetiyle bizi diyardan diyara götüren bu adam, aynı zamanda her toplantımızda öneri ve projeleriyle de bizim vizyonumuza ciddi katkılar sağlamaktadır.

Genel Başkanımız Yılmaz Karaca’nın yönetiminde, her siyasi görüş, her renk ve kesim kendine yer bulmuştur. Başkan Karaca, öyle bir 14 kişilik yönetim oluşturmuştur ki, farklı ideolojilere sahip olmamıza rağmen, federasyonda siyasi görüşümüze izin vermemiş, mesleki sorunlarımız ve çözüm odaklı düşüncelerimize öncelik tanımıştır. O sebeple, TGF’de abi kardeş ve dost olduk. Birbirimize bakarken, siyasi gözüklerle değil, dost yüreklerimizle kucaklaşırız.

Süleyman Akbulut kardeşimiz ise, hem bölgesinin hem Türk Medyasının sorunlarına vakıf, hem de bir silahşör gibi mücadelesini her zeminde veren bir gazetecidir.

Bütün yönetim kurulu üyeleri tarafından sevilen, sayılan Süleyman Akbulutla Türkiye Gazeteciler Federasyonu çatısı altında bulunmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bilin istedim.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: