Gündem

AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI YUSUF AHLATCI; “SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR”

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Yönetim kurulu üyeleri, Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile birlikte engelli vatandaşlara sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
Sungurlu ilçesindeki engelli ailelerini ziyaret eden Ahlatcı ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri aile bireyleriyle yakından ilgilenip sorunlarına ortak oldu.
Ziyarette, hane halkını yakından tanıyıp istek ve taleplerini dinleyen Yusuf Ahlatcı, AK Parti olarak her zaman engelli vatandaşların ve ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.
Ahlatcı; Engellerin bu kardeşlerimizin zihinlerinde ve uzuvlarında değil, onları eksik gören kalplerde olduğuna inanıyor, bu bilinci tüm topluma yaymak konusunda gayret göstermeye devam ediyoruz. Sosyal hayatta engellilerin yaşadığı sorunların farkında olmamız gerektiğinin de altını çizen Ahlatcı;  “Sevgi ile engelleri ortadan kaldırabiliriz. Çünkü engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir. Bu yüzden hepimizin birer engelli adayı bilinci ile hareket edip dezavantajlı grupların önündeki engelleri toplum olarak birlikte kaldırmamız gerekiyor” dedi.

Ziyaret ettikleri ailelerin mutluğunu da paylaşan Yusuf Ahlatcı, ev ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

The post AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI YUSUF AHLATCI; “SEVGİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: