Gündem

Dikiciler Arastası restorasyonu ve Saat Kulesi çevresi cephe sağlıklaştırma projesi devam ediyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, dünyanın en dar arastası olarak bilinen Dikiciler Arastasında ve Saat Kulesi çevresinde cephe sağlıklaştırma çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü hatırlatarak “Ulucami, Saat Kulesi, Dikiciler Arastası, Velipaşa Hanı gibi tarihi yapılarımız gün yüzüne çıkacak. Tarihi meydan projemiz kapsamında Dikiciler Arastası’nda restorasyon çalışmalarımız ve Saat Kulesi çevresindeki dükkanlar için başlattığımız cephe sağlıklaştırma çalışmalarımızda önemli bir noktaya geldik. İnşallah tüm bu çalışmalarımız tamamlandığında Tarihi Meydan Projemiz ortaya çıkacak ve adeta Çorum’umuzun silüeti değişecek.” diye konuştu.

 

Başkan Aşgın, sürecin hızlı bir şekilde ilerlemesinde büyük destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile emeği geçenlere teşekkür etti.

The post Dikiciler Arastası restorasyonu ve Saat Kulesi çevresi cephe sağlıklaştırma projesi devam ediyor first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: