Gündem

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN: “YENİ ADLİYE SARAYI İHALEYE ÇIKIYOR”

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yapılacak olan Adliye Sarayı Ek Binası’nın projesinin bittiği ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıkladı.
AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan öncülüğünde, Vali Mustafa Çiftçi, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yılmaz Kaya’dan oluşan Çorum heyeti, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yetersiz kalan Adliye Binası’nın yanına ek hizmet binası yapılması konusunda Adalet Bakanlığı tarafından bir karar alındığını hatırlattı.
Bakan Abdulhamit Gül’ün direktifleri doğrultusunda yeni hizmet binası ile ilgili projenin tamamlandığını söyleyen Milletvekili Ceylan, Çorum heyeti olarak Bakan Gül’e Adalet Sarayı için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
Ceylan, ziyaret sırasında Bakan Gül’ün ek hizmet binasının projesinin hazır olduğunu ve önümüzdeki günlerde de ihalesinin yapılacağını müjdelediğini açıkladı.

Yeni bina ile birlikte Adalet Sarayı’nda hizmetlerin daha rahat bir şekilde yürütüleceğini belirten Milletvekili Ceylan, önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak yeni hizmet binasının Çorum’a hayırlı olmasını temenni etti.

The post AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN: “YENİ ADLİYE SARAYI İHALEYE ÇIKIYOR” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: