Gündem

Merkez Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Aleyna YÜKSEL tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye Birincisi oldu

6 Haziran 2021 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen Merkezi Sınav Sonuçlarına göre 36 farklı ilden 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

İlimizden Merkez Cumhuriyet Ortaokulu öğrencimiz Aleyna YÜKSEL tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye Birincisi oldu.

Öğrencimizin  başarısının bizlere gurur kaynağı olduğunu ifade eden KODEK, Çorum’da ki genel başarının daha yukarılara taşınması için hep birlikte var gücümüz ile çalışılacağını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdullah KODEK, başarısından dolayı  Aleyna’ yı ve ailesini kutlayarak öğrencimize tablet hediye etti.

Öğrencimizi, ailesini, okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve başarısında emeği geçen tüm herkesi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.

The post Merkez Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Aleyna YÜKSEL tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye Birincisi oldu first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: