Gündem

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; “SİZLERE DESTEK OLMAK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kanserde bir nefes sıhhat projesi kapsamında Ka&Der Derneği tarafından gerçekleştirilen toplantıda dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti il Başkan yardımcıları Emre Turan, Ahmet Bayraklı, Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak ve dernek üyeleri katıldı.
“Bizlerin ve Dernek başkanımız Bekir Şahin’in derdi sizlere daha fazla nasıl katkı sunarız ve daha fazla nasıl yardımcı oluruz düşüncesi” diyen Ceylan, bu amaçla Ka&Der tarafından hazırlanan iki projenin tamamlandığını üçüncü projenin de hazırlıklarının yapıldığını söyledi.
Her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlatan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Kanserde Bir Nefes Sıhhat” Projesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da büyük destek verdiğini ifade ederek teşekkür etti.

The post AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; “SİZLERE DESTEK OLMAK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: