Gündem

KİRA STOPAJ VERGİSİ İNDİRİMİ KALICI OLSUN

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat ERDAL, kira ödemelerindeki stopajın yüzde 20’den yüzde 10’a düşürüldüğünü hatırlattı. Bu uygulama için emeği geçenlere teşekkür eden Erdal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aslında bu indirimin sürekli hale getirilmesi gerekiyor. Temmuzun sonuna kadar uzatıldı. Biz bunun kalıcı olmasını istiyoruz, çünkü esnafımız uzunca bir süredir yeni yeni iş yapmaya başlıyor. Sektör temsilcileri olarak Devlet büyüklerimizden isteğimiz budur.”

CİDDİ FEDAKÂRLIK SAĞLIYORUZ

Murat Erdal, mobilya sektöründe bazı ham madde fiyatlarının artmaya devam ettiğini dile getirdi. Sonbahara doğru mobilya fiyatlarının artacağını öngördüklerini belirten Erdal, şunları kaydetti:
“Ham maddeye gelen zamları mecburen yansıtmak zorundayız. Şu anda bu zamları yansıtmamayla ilgili mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız bir an önce mobilya alışverişini yaparlarsa kazançlı çıkacak. Şu anda mağazalarımız ile imalatçıların iş birliğiyle bunu karşılıyoruz ama ciddi bir fedakarlık sağlıyoruz. Özellikle düğün yapacaklara ve yeni ev alanlara yardımcı olmak istiyoruz.”
Sektör temsilcileri olarak her zaman dile getirdiğimiz gibi, hemşehrilerimizin yerli üretici ve mağazacılardan alış veriş yapmalarını özellikle rica ediyoruz. Yerli esnafın ve yatırımcının kazanması şehrimizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

The post KİRA STOPAJ VERGİSİ İNDİRİMİ KALICI OLSUN first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: