Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu’da da coşku ile kutlandı.

112 Acil Servis İstasyonu önünde toplanan halk marşlar eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile belediye personelinin taşıdığı meşalelerin arkasından yürümeye başladı.

Alparslan Türkeş caddesi boyunca devam eden fener alayının yürüyüşü Atatürk Meydanında sona erdi. Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunan kalabalık İstiklal Marşını söyledi. Kuran-ı Kerim tilaveti okunduktan sonra tüm şehitler için dua edildi. Programda konuşan Sungurlu Belediye Başkanı  Abdulkadir Şahiner; ” Kıymetli Sungurlulu Hemşehrilerim,30 Ağustos zaferi, aziz milletimizin azim ve iradesinin, gücünün ortaya koyulması bakımından büyük önem arz ediyor. Bu zaferin arkasında gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır.

Türk Milleti’nin en büyük adımlarından biri olan 30 Ağustos zaferinin 99.yıldönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının elde ettiği zaferi bir kez daha tüm benliğimiz ile gururla kutluyoruz. Büyük Zafer’den aldığımız ilham ve cesaretle Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tekrar kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Yine bu akşam için planladığımız konser programının değerli sanatçımızın Bülent Bey’in rahatsızlığı nedeniyle iptal edilmesinin üzüntüsünü ayrıca yaşıyoruz. Değerli dostuma sizlerin huzurunda geçmiş olsun dileklerimi iletirken, en kısa zamanda ertelenen konser programımızı yapacağımızın sözünü veriyorum.” ifadelerinde bulundu.

Zafer Yürüyüşü’ne Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in yanı sıra İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

The post 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu’da da coşku ile kutlandı. first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: