Gündem

Kurt: “Çorum Siyasetinde bölücülük ayrımcılık fırsatçılık çok yoğun şekilde yaşanıyor”

Gelecek Partisi Çorum İl yönetim Kurulu Üyesi Siyasi İşler Başkanı Halil Kurt siyasi değerlendirmelerde bulundu işte o yazılı basın açıklaması…

Çorum Siyasetinde bölücülük ayrımcılık fırsatçılık çok yoğun şekilde yaşanmaktadır. Günahların en büyüğü olan kul hakkı siyasiler tarafından işlenmektedir. Bu günlerde yaşanan CHP milletvekili ve Genel Başkanı olan Kemal Kılıçtaroğlu’nun dil sürçmesi ile söylediği Çorum ili yerine ülke demesi vekil ve belediye başkanı tarafından alaycı bir tavırla sosyal medyada paylaşımlarda bulunmasını. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’ın muhtarlara yönelik doğru veya yanlış hakaret içerir söylemlerine karşı cevap hakkı verilmeden araştırılmadan linç edilmesi Ak partili olduğunu söyleyen bir bayanın Çorumluların misafirperverliğine yakışmayan üslubu, siyasi rant ve fırsatçılıkla bundan medet ummayı Gelecek Partisi olarak etik bulmamaktayız. Ayrıştırıcı değil birleştirici, bölücü değil kenetleyici, tefrika değil birliktelik, kavga değil barış düsturu ile yol yürümekte özen göstermekteyiz. Bu tür olaylardan medet umanları tasdik ve onaylamamaktayız bu tür olaylara tevessül edenler siyasi seviyelerini ve ölçülerini Çorumu temsilde liyakat sahibi olmadıklarını bir kez daha göstermiştir.

Çorum Gelecek Partisi olarak Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun siyasi etik ve ahlakı yasası İçin verdiği mücadele son zamanlardaki yaşanan usulsüzlükler karşısında şeffaflık yasası İçin verdiği mücadelede ne kadar haklı olduğu anlaşılmaktadır. Bu yüzden bütün makam ve mevkileri elinin tersiyle ittiğini unutmayıp bizde Çorum Gelecek partisi İl Başkanlığı olarak siyasi etik ve ahlakı ile tertemiz bembeyaz bir siyaset için çocuklarımızın ülkemizin geleceği için mücadele etmekteyiz. Çorumun da siyasetçiler kul hakkına girmekte adaletsiz ve liyakatsiz davranmaktadır. Hz. Ömer gibi olmaktan uzak siyasi ikbali, için kul hakkına girmekten çekinmeyen bir tavır içindedir. siyasi rant uğruna Türk örf adetlerine aykırı misafirperverlik dışındaki hareketleri tasdikleyip birde üstüne alay ederek yürü yürü gibi sosyal paylaşımlarda bulunan bu siyasiler liyakat ve ehliyet sahibi değildirler 1 oy için kapı kapı gezen seçilince kral olan korkak liyakat sizlere söylüyoruz. Partiniz lideriniz kim olursa olsun kula kulluk etmeyin dürüst olun, adil olun eşit olun sırf siyasi ikbaliniz için veya fırsata çevireceğim diye kul hakkına girmeyin biz gelecek partililer olarak bu vatana bir çivi çakana dua a 1 çivi vatana 2 çivi bana diyene beddua ederiz adil olanı alkışlar haksız olanı yuhalarız. Haksızlık varsa körü körüne eleştirmeyiz uyarırız ne yapması gerekir söyleriz. Gelecek partisinin kapısı tüm herkese açıktır. Türk örf adetlerinin gereği ile misafir eder karşılar ağırlarız yürü yürü demeyiz alay etmeyiz olmayan bir şeyi fırsatçılık yapıp bundan medet umamayız ne mutlu türküm diyene diyen ATATÜRK ün Kurduğu Cumhuriyette yaşayan her insanın her bireyin elinden su içer abdest alırız. Biz geçmişinden övünen geleceğinden gurur duyan 1071 de 1453 de 1923 de bizim diyenlerdeniz.

SİYASİ PARTİSİ NE OLURSA OLSUN KILIÇTAROĞLU’DA -ERCAN DAŞDAN’IDA BİZİM İÇİN AYNIDIR BİZ GELECEK PARTİSİ OLARAK NE KILIÇTAROĞLU’NA YAPILAN ALAYCILIĞI VE TERBİYESİZLİĞİ NEDE DAŞDAN’A YAPILAN LİNÇ VE HAKSIZLIĞA SESİZ KALIRIZ TEMİZ SİYASET LİYAKAT VE ADALET İÇİN GELECEK” dedi.

The post Kurt: “Çorum Siyasetinde bölücülük ayrımcılık fırsatçılık çok yoğun şekilde yaşanıyor” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: