Gündem

CEYLAN VE AŞGIN’A BAĞCILAR’DA SICAK KARŞILAMA!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Gülabibey Mahallesi Bağcılar Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.
TBMM’nin tatile girmesinin ardından Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, Çorum’da da hemen her gününü yoğun bir programla geçiriyor. İlçe ziyaretlerinin yanısıra merkezde de hem parti çalışmalarına, hem de davetlere katılarak hemşehrileriyle bir arada olan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kendisinin de bir esnaf çocuğu olması nedeniyle küçük ve orta ölçekli esnaf kesimiyle ile yakından ilgileniyor.
Ceylan, son olarak da Gülabibey Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Milletvekili Ceylan, hayırlı işler temennisinde bulunurken, hem sorunlarını dinledi, hem de hükümetin icraatları hakkında bilgiler verdi.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli’nin de eşlik ettiği ziyaretler sırasında Milletvekili Ceylan ve Başkan Aşgın’ı mahalle esnafı ve vatandaşlar samimi ve içten bir şekilde karşılayarak, çay ikramında bulundular.

The post CEYLAN VE AŞGIN’A BAĞCILAR’DA SICAK KARŞILAMA! first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: