Gündem

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’u Adeta Sokak Sokak Geziyor

Gününün tamamını vatandaşların arasında geçirmeyi kendine amaç edinen AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugünde Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi’nde bulunan esnafları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
Kimi zaman çay ocağında bir bardak çay eşliğinde, kimi zamanda sokakta yürürken ayaküstü, kimi zaman ise bol kazançlar dilemek maksadıyla ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ceylan, Çorumlular tarafından sevgi ile karşılanıyor.
Çorum’u adeta sokak sokak dolaşarak esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Ceylan, tarladaki çiftçiden mağaza işleten esnafa kadar herkesi ziyaret ederek taleplerini dinliyor.
Esnafların talep ve sorunlarını dinleyen Ceylan, vatandaşları talep ve şikayetlerinin çözüme kavuşması noktasında sıcağı sıcağına gerekli yerlere hemen talimat veriyor.
Esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Ceylan, sorunları çözmek için sık sık bu tür ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.
Esnaf ve vatandaşlara yönelik yaptıkları ziyaretleri önemsediklerinin altını çizen Ceylan, ” Esnaflarımız ve vatandaşlarımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği kendilerine sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Her gün temposunu düşürmeden vatandaşlarla sohbet etmeyi, teşkilatlara bir araya gelmeyi, hasta ve esnaf ziyaretlerini kesintisiz sürdüren Ceylan, memleketin ekonomisine katkı sağlamak için çalışan tüm esnafların yanında olduklarını kaydetti.
Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, bazen esnafın çay ikramına hayır diyemedi, bazen de vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini yerine getirdi.
Vatandaşlarla kurduğu samimi diyaloglarla dikkat çeken Milletvekili Ceylan, Çorum’un temel sorunlarının yakından takipçisi olduklarını ve kendilerine verilen sorumluluk içerisinde hareket ettiklerini belirti.

Ceylan’a Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi’nde yaptığı ziyaret ve sohbetlere Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Şevket Şakar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur eşlik etti.

The post AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’u Adeta Sokak Sokak Geziyor first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: