Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE ANLAMLI ÖDÜL

Şaşırdık mı? Hayır. Tokata yaptığı hizmetleri artık takip edemez olduk. Hem çok hem de standardı yüksek yatırımlar. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlundan söz ediyorum.

Duydum ki, “Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü” almış. Doğrusunu isterseniz, artık aldığı ödüllerini de, başarı ringini de sayamaz oldum. Saha da, hep saha da. Göreve başladığından bu yana ne O Tokatlılardan koptu, nede Tokatlılar Ondan. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Başkan Eyüp Eroğlu, hemşehrileriyle öyle bir bağ kurmuş ki, kalpten kalbe sanki Yeşilırmak akıyor. Güzel hizmetlerin ve Başkan Eroğlu’nun kendi ifadesiyle “Gönül Belediyeciliğin” elbette alıcısı bütün Tokatlılar. Elbette, Katolik yemini etmiş muhalif olanlarda olacak. Bence onlar da iyi ki varlar.

Allah nazardan korusun, Tokat Tokat olalı yarım asırlık belediye hizmetlerine dair susuzluğunu gideriyor. İl Belediyeler arasında Tokat Belediyesi ve Başkan Eroğlu ışıl ışıl kendini fark ettiriyor. Bir Fransız düşünür, “Ya herkesin yaptığı işi yapma ya da herkesin yaptığı işi farklı yap” demiş. İşte Başkan Eyüp Eroğlu Modeli dediğim mevzu tam da budur. Bir çok projeyi hayata geçirirken, her bir devasa projesi de ödüller ararak, Tokat’ın farkı ortaya konuldu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 11.’si düzenlenen Buhara Medya Ödülleri Töreni’nde, Yılın İl Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görülürken, bunun tesadüf olmadığını biliyorum. Çünkü, başarı tesadüflerin sonucu değildir. Çok çalışıyor, çok üretiyor, çok emek veriyor, gönüllere dokunuyor, Tokatlılarla hemhal oluyor, bunlar yetmiyormuş gibi; çocuğumuz doğunca “hoşgeldin bebek” deyip evimize geliyor. Acımız olduğunda cenazemiz de oluyor, düğünümüz de nikahımızı kıyıyor. Eyüp Başkan ödülü hak etmeyecekte kim hak edecek Allah aşkına?

Ödül törenin de Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şunları söylüyor: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, halkımızla hemhâl olmaya, Gönül Belediyeciliği’ne devam edeceğiz.”

Önceliğimiz Gönül Belediyeciliği

Ödül için emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kısa konuşmasını şöyle sürdürüyor: “Belediyeciliğin duayeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm birimlerimizle, halkımızın her zaman yanında olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye, Gönül Belediyeciliği’ne önem verdik. Bu ödülü tüm Tokatlılar adına alıyorum. Bu gururu bize yaşatan, bu ödüle layık gören jüri üyelerine ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

Sen de bize her daim gurur yaşatıyorsun Başkan Eyüp Eroğlu. Bu ödüller ve halkın büyük teveccühü sana ananın ak sütü gibi helaldir. Tebrik ediyorum…

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: