Gündem

HALİL İBRAHİM ASGİN’İN 29 EKİM MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhuriyet’in ilanının 98. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Başkan Aşgın, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için üzerlerine düşen her türlü vazifeyi yerine getirerek tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

 

Başkan Aşgın, esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen asil Türk Milleti’nin istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşında tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazdığının altını çizerek “Bu mücadele zaferle taçlandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti 98 yıldır karşısına çıkan tüm zorlukların üstesinden gelerek yoluna emin adımlarla devam etmiş, yaptığı atılımlarla bugün dünyanın yükselen güçleri arasında söz sahibi ülkelerden biri haline gelmiştir.” dedi.

 

Aşgın, “Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve devletimizin kurulmasına öncülük eden tüm kahramanlarımızı tazimle yad ediyorum. Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.” diye konuştu.

 

The post HALİL İBRAHİM ASGİN’İN 29 EKİM MESAJI first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: