Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

TOKAT’TAN BİR SOYLU GEÇTİ…

Güvenlik Toplantısı için Tokat’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hüseyin Akbaş Spor Salonunda yaptığı konuşmada; mafya bozuntularına, terör örgütlerine ve bunların siyasal uzantılarına temenna edenlere, ihaneti ahlak edinmişlere verdi veriştirdi.

Soylu duruşunu bozmayan Karadeniz’in bıçkın delikanlısı Süleyman Soylu’yu Vali Dr. Ozan Balcı ve Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun büyük emek verdiği organizasyon programlarıyla Tokatta ağırladık. AK Pari Tokat İl Başkanlığı da bu organizasyon içinde aktif olarak yer aldı. Nerdeyse 8 saat süren programlar zincirinde Bakan Soylu’da zerre kadar bir yorgunluk emaresi yoktu.

Düşünüyorum da, Süleyman Soylu üstünden uzun bir süredir algı operasyonu yapılıyor ve itibar suikastı olmasına rağmen, toplumda Soylu için sevgi ve saygı olduğu gibi duruyor. Bir yeraltı dünyasının kaşar elemanının başlattığı bu itibar suikastı, ne yazık ki muhalefet partilerinin referansı olabildi. Daha düne kadar İtalya’da yargı mensuplarının başlattığı “Temiz eller operasyonunu” yere göğe koyamayan sosyal demokrat ve aydın geçinenler, nasıl olduysa bir mafya elebaşısına umut bağladılar. Oysa, temiz eller operasyonunun en temel teması mafyaydı, yeraltı dünyasıydı ve gayri meşru ekonomik sirkülasyonunun kökünü kazımaktı.

Türkiye’de siyaset anlayışı farklı işliyor. Temiz eller operasyonunu da yanlış anlamışlar. Oysa, mevzubahis olan devlet ise gerisi teferruattır düsturu olmalıydı.

Gerek valimiz Ozan Balcı’nın gerekse belediye başkanımız Eyüp Eroğlu’nun büyük emek verdiği bir dizi program ve organizyonuna; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü de katıldılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: