Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

ALİM YILDIRIM BAŞKANLIĞA HAZIR…

Adaylığını ilk kez Tokat Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde açıklamıştı. Meydan esnafından ve “Karadeniz Yufka” adını markaşlaştırma noktasında iyi bir yol aldı. Kısaca Fırıncılar ve Pastacılar Odası olarak bilinen yaklaşık 450 esnafın bulunduğu bu odaya aday, Alim Yıldırım.

İşin içinde, oda mensuplarının yakından tanıdığı dürüst bir esnafımız. Odanın içindeki esnaflarımızdan kendisiyle ilgili olumsuz tek bir kelime duymadım. Sevilen, daha önemlisi güvenilen bir adamdır, Alim Yıldırım. Muhtemelen 2-3 ay içerisinde Oda kongreye gidecek. Bu kongre için Alim Yıldırım en güçlü aday olarak gözüküyor. Neredeyse 2 aydır sahada. İnsanlara dokunan, Odaya yeni bir ivme kazandıracak ve hareket getirecek temiz bir isim.

Fransız bir düşünür, “Değişmeyen tek şey, değişimdir” der. Gerçekten de, zamanın ruhunu okuyanlar değişime direnmeyenlerdir. Rutine düşen her oluşum, yeni bir değişimle silkelenir ve yeni şeyler söyler. İşte bu yeni şeylerdir hayatın gerçeği. Alim Yıldırım’ın Fırıncılar ve Pastacılar Odasına başkan adaylığını da öyle görüyorum. Meslektaşları ve Oda mensuplarının bu genç ve cevval adamı dinlemelerine salık veririm.

2022 yılı bir çok odamızın seçimlerine tanıklık edecek. TESOB ile TSO’da var kongre zamanı gelen odalar arasında. Bu şehre katma değer kim sağlar/sağlayacaksa göreve o seçilsin istiyorum. Sadece Oda başkanı olarak kalacaklardan ziyade, bulunduğu kuruma büyük faydalar sağlayacak başkanlara ihtiyaç var.

Yolun açık olsun genç arkadaşım Alim Yıldırım. Allah gönlüne, temiz yüreğine göre versin…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: