Gündem

HGYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 101 İmtiyaz Sahibi Birkan Demirci’den Bilirkişi Dernekleri Federasyonu’na ziyaret

HGYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 101 İmtiyaz Sahibi Birkan Demirci, Bilirkişi Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurul’u Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmişti. 6 Katılımcı dernek ve 36 delege, il temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı programa, Çorum Hitit Bilirkişiler Derneği, Lemzi ÇÖPLÜ, İbrahim AHISHALI ,Fatih KANKURDAN, Ceyhan BARAN, Eşref ELDOĞAN, Fatih ŞAHİN’den oluşan delegasyonunun tam kadro halinde genel kurulda ilimizi temsil etmişlerdi.

Tek liste ile gerçekleşen seçimde Çorum Hitit Bilirkişiler Derneğinden, Başkan Yardımcısı Fatih KANKURDAN TÜMBİLFED Genel Başkan Vekilliğine, İbrahim AHISHALI, Fatih ŞAHİN Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ceyhan BARAN, Eşref ELDOĞAN Denetleme Kurulu üyeliklerine seçilmişlerdi.

Bugün gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Adalet Bakanlığı Ticaret Bakanlığı ve Sigorta Tahkim Komisyonu bünyesinde bulunan bilirkişilik faaliyetleri ve yıllardır süregelen bilirkişilik faaliyetlerindeki reform süreci konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

The post HGYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 101 İmtiyaz Sahibi Birkan Demirci’den Bilirkişi Dernekleri Federasyonu’na ziyaret first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: