Gündem

Ceylan, Milönü’nde Sevgi Muhabbet ve Gönülden Karşılandı

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugünde hem esnaf ziyareti yaptı, hem de vatandaşlarla sohbet etti.
Fırsat buldukça vaktini Çorumlu hemşehrileri ile sohbet etmeye ayıran Ceylan bu defa da Milönü esnafını gezerek hem vatandaşlarla hem de esnafla hasbihal etti.
Milönü halkı ve esnafı tarafından sevgi ve ilgi gösterisiyle karşılanan Ceylan, yaptığı ziyaretler boyunca karşılaştığı her vatandaşın isteklerini not etti, çözüm sözü verdi.
Sıcak yaklaşımı ile herkes tarafından takdirle karşılanan Ceylan, hem yerel hem de genelde  gündemde yer alan konularla ilgilide hemşehrilerine bilgiler verirken, onların düşüncelerini de dinledi.
Hiçbir zaman kendisine gösterilen teveccühü boşa çıkarmadığını dile getiren Milletvekili Ceylan’ın bu samimi davranışından dolayı vatandaş ve esnafın mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.
Çoluğundan çocuğuna, yaşlısından gencine her yaştaki vatandaşın ilgi odağı olan Ceylan, onlarla sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi.

Milönü esnafının büyük ilgi gösterdiği Ceylan, “İnsanlarımızı seviyoruz. Onlarda bizi seviyor. 2002 yılında başlayan millet sevdası Allah’ın izni ile bu günde devam ediyor” dedi.

The post Ceylan, Milönü’nde Sevgi Muhabbet ve Gönülden Karşılandı first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: