Gündem

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN “ÇORUMLU ÜRETİCİLERE 6.3 MİLYON BUZAĞI DESTEĞİ!”

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, hayvan üreticilerine müjdeli bir haber vererek, buzağı destek ödemelerinin bugün başlayacağını duyurdu.
Ceylan yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarında toplumun tüm kesimlerini olduğu gibi kırsal kesime yönelik de ciddi hizmet ve desteklerin sağlandığını ifade etti.
Kırsal kesimde insanların gelir düzeyini artırmak arzusuyla hayvancılığı desteklemek ve üretimi güçlendirmek amacıyla buzağı desteği ödemelerinin yapıldığını vurgulayan Ceylan, bu seneki buzağı desteği ödemelerinin bugün itibariyle başlayacağını açıkladı. Ödemeler çiftçilerin hesabına saat 18.00’den sonra yatırılacağını kaydeden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “TC kimlik numarasının sonu 4-6-8 olanlar 10 Aralık 2021 tarihinde, TC kimlik numarasının sonu 0-2 olanlar 17 Aralık 2021 tarihinde destekleme ödemelerini alacaklardır” dedi.

Çorum’da 5 bin 952 işletmeye 13 bin 938 adet buzağı için 6 milyon 341 bin 297 lira 50 kuruş ödeme yapılacağını bildiren Ceylan,  “2020 Buzağı destek paralarının yatıp yatmadığını merak eden vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden T.C. Kimlik numaralarıyla sorgulama yapabilir. Çiftçilerimiz üretime devam ettikçe dün olduğu gibi bugün ve yarın da üreticimizi desteklemeyi sürdüreceğiz. Çorum üreticisine hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

The post AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN “ÇORUMLU ÜRETİCİLERE 6.3 MİLYON BUZAĞI DESTEĞİ!” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: