Gündem

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Müjdeyi Verdi; “Köprülü Kavşağın İhalesi Yapıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yapılaması planlanan ve Çorum’un Osmancık Yolu ile İskilip Yolu trafiğini rahatlatacak “İskilip Köprülü Kavşağı’nın” yapım ihalesinin tamamlandığı söyledi.
Çorum şehir merkezinde yapılması planlanan ve 8 ilçeyi il merkezine bağlayan çevre yolu, İskilip-Osmancık yolu-Akşemseddin Caddesi güzergahına seviyeli kavşak yapım ihalesinin yapıldığının müjdesini verdi.
Ceylan, Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yaklaşık maliyeti 162,441,468.94 TL. olan 4.2 Km.lik bağlantı yollu “Köprülü Kavşağın” ihalesinin 09.12.2021 tarihinde yapılarak ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı.
Çorum-İskilip yolu 2.kilometresinde çevre yolunun bulunduğu noktada seviyeli kavşak projesinin ihalesinin yapıldığını açıklayan Ceylan, “Çevre yolu şehir içerisinde kaldı. Karşı tarafta kalan mahallemiz 100 bin nüfusa sahip. Her gün oralarda şehir içi trafiğinde aşırı derecede yoğunluk oluyordu. Osmancık Köprüsü- İlim Yayma Kavşağı’nda da çok fazla sıkışıklıklar oluyor. Samsun’dan-Ankara’ya gidenler de trafiğin yoğun akışından dolayı burada çok fazla sıkıntı yaşıyorlar. İnşallah bu kavşağımız bittiği zaman şehir içi trafiğinde de büyük ölçüde rahatlama olacaktır” dedi.

Yaklaşık maliyeti 162 Milyon değerindeki Köprülü Kavşağın en kısa sürede tamamlanması için takipçisi olacaklarını kaydeden Ceylan, Laçin-Dodurga-Osmancık-Kargı, diğer taraftan İskilip- Uğurludağ- Bayat- Oğuzlar tarafından akan trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını ifade etti.

The post AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Müjdeyi Verdi; “Köprülü Kavşağın İhalesi Yapıldı first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: