Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

TOSHAB…BİLDİNİZ Mİ BU NE DEMEK ?

Açılımı, Tokat Sahipsiz Hayvanlar Birliği. Fırından yeni çıkmış bir proje. Bugün, yani 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 12. 30’da öğrendik bu projeyi.

Çökelek müessesi sahibi Burak Boyraz’ın Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu’nun onurlandırdığı kahvaltıya davetliydim. Burak kardeşim, esnaf komşularından müteşekkil düzenlediği kahvaltı sonrası, Başkan Eyüp Eroğlu sohbet kıvamında yaptığı konuşmada, işte bu projeden söz etti. Bölgenin sosyal mecrası Tokatadair’in sahibi Süleyman Üzümcü’de bu önemli projeyi vizörüne alıp, sitesinde Başkan Eroğlu’nun TOSHAB ile ilgili açıklamalarını yayınladı.

Değerli Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu kahvaltıya katılan esnafımızın hem sorunlarını dinledi hem de sorularını cevapladı. Hatta, ülkemizin durumuna ilişkin tespit ve analizinde, bizim aslında neleri ıskaladığımıxı da göstermiş oldu. Benim ise en çok ilgimi çeken, yeni kurulan ve ilk toplantısını gerçekleştiren Tokat Sahipsiz Hayvanlar Birliği, yani TOSHAB’tı. Başkanlığını valimiz Dr. Ozan Balcı’nın, Başkan Yardımcılığını ise belediye başkanımız Av. Eyüp Eroğlu”nun üstlendiği bu kuruluş, bütün köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimiz ve merkezimizi kapsayan geniş bir hinterlanda sahip bir projedir. Hayvan Barınaklarından modern hayvan hastanesi, hayvan oteli, hayvan sağlık merkezi gibi bir çok kurumsal yapıyı içinde barındıracak bir kompleks olarak hizmet verecektir.

Artık bir çok alanda Tokat ilklerin ili olmaktadır. Nitekim bu projede bütün Türkiye örnek olacak devasa proje olarak yerini alacaktır. Böyle bir projenin öncülüğünü yaptıkları için sayın valimiz Dr. Ozan Balcı ile sayın Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu’na hem teşekkür ediyor, hem de kendilerine “Merhamet Madalyası” verilmesini teklif ediyorum.

Böylesi güzel ve nezih bir organizeyle belediye başkanımızla bizleri buluşturduğu için değerli kardeşim Burak Boyraz ve katılan kıymetli esnafımıza teşekkür ediyorum.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: