Gündem

Belediye Ekipleri Kar Yağışına Karşı Sahadaydı

Çorum Belediyesi, uzun bir aradan sonra kar yağışının başlamasıyla tüm cadde ve sokaklarda yoğun bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sabaha kadar sahadaydı.

 

Çorum’da uzun süredir beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Daha önce hazırlıklarını tamamlayan Belediye ekipleri kar yağışının başlaması ile birlikte harekete geçti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar kürüme, temizleme, tuzlama ve yaya yolu temizleme çalışmalarını başlatan belediye ekipleri,  her ihtimale karşı ana caddeleri tuzladı. Şehirde yaşamı etkileyecek derecede kar yağışı meydana gelmesi durumunda 9 adet tuzlama ve kar küreme aracı, kepçe, 3 adet greyder ve kaldırım temizleme ekipleri ile birlikte 40 personel olmak üzere hazır olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kış mevsiminin gelişi ile karla mücadele ekiplerinin teyakkuzda beklediğini vurguladı. 

 

Kar manzarası görülmeye değerdi

 

Çorum’da Pazar akşamı başlayan kar yağışı şehir genelinde eşsiz manzaralar oluşturdu. Şehrin dört bir yanında çekilen fotoğrafların her biri kartpostallıktı. 

 

The post Belediye Ekipleri Kar Yağışına Karşı Sahadaydı first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: