Gündem

“AŞGIN’IN AŞKINI EMEK VE BAHABEY CADDESİ’NDE GÖREMEDİK”

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın hizmet aşkını Emek Caddesi ve Bahabey Caddesi’nde göremediklerini ifade etti.

Karla mücadelede alınamayan hizmetle ilgili kendisine çok sayıda telefon geldiğini, bunun üzerine Başkanın kalemini arayarak durumu ilettiğini, Bahabey Caddesi’ndeki kaldırımlardan yayaların zor yürüdüğünü anlattığını kaydeden Erenler, ara sokaklardaki durumdan söz dahi etmediğini belirtti.

Özel kalemin ekip yollayacağını söylemesine rağmen 40 araç ve 200 personelden hiçbirinin gelmediğini ifade eden Erenler, aynı durumun önceki Belediye Başkanı Muzaffer Külcü zamanında da yaşandığını ancak Külcü’nün aldığı önlemlerle insanların huzurla ve güvenle gezebildiğini söyledi.

Buzda kayıp düşen vatandaşın vebalinin Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ait olduğunu ifade eden TDP İl Başkanı Engin Erenler, “Halen kar yağmıyor çıkalım Bahabey, Emek, Fatih Caddesi kaldırımlarını beraber yürüyelim telefon numaram sizde var ve sürekli açık yazdığım yerlerde sorun yok kaldırımlar da ter temiz ise an itibari ile basın huzurunda özür dilemesini de bilirim” dedi.

The post “AŞGIN’IN AŞKINI EMEK VE BAHABEY CADDESİ’NDE GÖREMEDİK” first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: