Gündem

Sungurlu Belediyesi Muhtarlarla buluştu

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.
Sungurlu Belediyesi Kadın Kültür Merkezi’nde Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda muhtarların kendi mahalleleriyle ilgili talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şahiner, “Sizler bizlerin eli, gözü, kulağımızsınız. Bizler tek vücuduz. Ortak noktamız ilçemize en iyi hizmeti vermek. İstişare sünnettir. ” dedi.
Pandemi nedeniyle 2 yıl ayrı kaldık diyen Başkan Şahiner, “Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Burası dost meclisi. 2022 yılı programını hazırlarken, sizlerin de taleplerini, isteklerini dinlemek istedik. Sizlerin verdiği bilgilere göre programımızı yapacağız ve Mart sonu itibariyle çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.
Muhtarlarda, kendilerini toplayarak ilçeye yapılacak hizmetler konusunda fikir alış verişinde bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti. Bu toplantının son derece verimli geçtiğini söyleyen muhtarlar, “Bu toplantılar sayesinde mahallelerimize yapılan çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür etme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarımız adına mahallelerimize yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” dediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: