Gündem

Ahlatcı: “Ülkemize ve Milletimize Faydalı Her Türlü Projenin Destekçisiyiz”

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı programı kapsamında gerçekleşen “Haydi Oynayalım Birlikte Kaynaşalım” ve “Mavinin Çocukları Engelsiz Öğreniyor “ adlı projelerin toplantılarına katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Kadriye Taşdemir, İl Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Sivil Toplumla ilişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve Gençlik ve Spor il Müdürü Haşim Eğer ve Hitit Tarihi ve Eğitim Derneği Başkanı Hasan Özer Gökmen’in katılımları ile gerçekleşen “Haydi Oynayalım Birlikte Kaynaşalım” adlı projenin açılış toplantısında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Çorum’un her zaman Türkiye’nin geleceğinden ve güçlenmesinden yana tavır alarak büyük Türkiye’nin yanında yer alacak projelere imza attığını” belirtti. AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Çorum’umuzun sahip olduğu kültürel zenginlikleri Ulusal ve Uluslararası alanda temsil eden ve medeniyetlerin beşiği şehrimizin tanınırlığı açısından yapılan bu tür projelerin AK Parti hükümeti olarak her zaman destekçisi olacağız. Bu vesile ile şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve tanınması açısından yapılan projelerin devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Sonrasında İl Başkan Yardımcısı Kadriye Taşdemir, İl Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Yeniyol Mahalle Muhtarı Seydi Demiral ve Çorum Otizm Gönüllüler Derneği Başkanı Emine Çelen’in katılımları ile gerçekleşen “Mavinin Çocukları Engelsiz Öğreniyor” Projesinin kapanış programında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Gerek eğitimde yapılan reformlarla, gerekse sağlanan fırsat eşitliğiyle okullaşma ve okuma oranının hatırı sayılır şekilde arttığını, bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile yapılan projelerin sayısız insanın hayatını mucizevi şekilde değiştirdiğini bizzat gördüklerini “ belirtti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Ayrıca bu projede emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen Kıymetli AK Parti Milletvekillerimiz, İl Belediye Başkanımız ve Dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde Çorum için dün olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: