Gündem

Başkanlar Ahi Evran’da Buluştu

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, S.S Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde oda ve kooperatif başkanları ile bir araya geldi.

Mayıs ayında yapılacak olan birlik seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdüren Erdoğan Çerikci, bugün de S.S Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Çerikci’ye kendisine destek veren oda başkanlarından Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Sobacı ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabayık eşlik etti.

Ziyarette ayrıca S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, Çorum Sanayi Sitesi Başkanı Hıdır Balaban, Çorum’un sevilen simalarından müteahhit İrfan Yaşar ile bazı oda yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Aynı zamanda Mobilyacılar Odası Başkanı da olan S.S Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konuk ettiği oda başkanlarına çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: