Gündem

Yücel Bulut’tan Alman Haber Sitesine Büyük Tepki “DW, MHP DÜŞMANLARININ KARARGAHI OLDU”

Adalet Komisyonu üyeliğinden istifaya zorlandığına yönelik Alman Deutsche Welle internet sitesinde çıkan haberi sert bir şekilde eleştiren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Adalet Komisyonu üyeliğinden zorla istifa ettirildiğim gibi ucube iddialar bir anda kamuoyu gündemine düşürülmüş, komisyondan ayırılışımdan aylar sonra servise sokulmuştur. Haberi ilk kaleme alan Alman İstihbaratının Türkiye’deki tetikçisi Deutsche Welle isimli yayın organı, MHP düşmanları tarafından karargâh olarak kullanılan, sahiplerinin sicili belli sözde haber siteleridir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, https://www.dw.com/tr haber sitesinde çıkan haberlerle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Ajan/Provokatörlüğün ülkemizdeki misyon merkezlerinden Almanya Orjinli “Deutsche Welle” isimli haber sitesinin şahsımla ilgili “İDDİA” diyerek ortaya attığı bir haber üzerinden, Liderimizi ve Partimizi hedef aldığı açık olan bir bilgi kirliliği yaratılmaktadır. Şahsımın, son birkaç gün içerisinde “BASKI ve TALİMATLA” Adalet Komisyonu görevinden istifa ettirildiğim belirtilmekte, Haberler “İDDİAYA GÖRE” başlığıyla sunulup ve sistemli bir şekilde servis edilmektedir. Haberi yapan muhabir şahsıma GERÇEĞİ sormak gereği bile duymamıştır” ifadelerini kullandı
“KİRLİ BİR PROPAGANDA YÜRÜTÜLÜYOR”
MHP’li Bulut açıklamasında, “Öncelikle ifade etmek isterim ki, Komisyon Üyeliğinden “15 Aralık 2021” tarihinde ayrılmış bulunmaktayım. Aylar önce gerçekleşmiş bir irade beyanının, sanki son birkaç gün içerisinde “BASKIYLA” gerçekleştiğine ilişkin iddialar kirli bir propaganda sürecinin yapı taşlarıdır” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Acaba, Adalet Komisyonu’nun HDP’li üyelerinden istifa edenlerin istifalarını olağan kabul eden ve haklarında tek kelime etmeyen sözde basın kuruluşları, şahsımın komisyondan ayrılmasını “aylar sonra” hangi gerekçeyle KÖPÜRTME gereği duymuştur.? Cevabı açık ve nettir. 2023 Seçimlerinde, Kandil uzantılarıyla girişecekleri ittifak için ‘bazı muhalefet partilerinin dizayn edildiği’ ve CHP Lideri’nin Kandil destekli muhtemel adaylığına uygun hale getirilmek üzere, içerisindeki milliyetçi unsurlardan arındırılmak istendiği bir sürecin içindeyiz.
“MHP DÜŞMANLIĞINDAN BESLENEN ZİHNİYET”
Millet İttifakı içerisindeki sözde milliyetçi bir partinin, Kandil çizgisiyle kurulacak ittifaka itiraz etmesi muhtemel yöneticileri tespit edilerek pasifize edilmiş ve sesleri kesilerek, bir süre sonra kurulacak ittifakta ‘dolgu malzemesi’ yapılmak üzere bir köşeye atılmıştır MHP düşmanlığından beslenerek, yeni bir parti kuruluşuna dolgu malzemesi olan ve dava arkadaşlarımızın ‘zihinlerini bulandırma misyonunu’ bugüne kadar yerine getiren isimlerin tasfiyeleri sonrasında yaşanan kaos, Zillet İttifakını yeniden deşifre etmiş ve buhrana sürüklemiştir.”

Haberin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını aktaran Yücel Bulut, “Kaosu perdelemek, dikkatleri ve öfkeli kamuoyunu İYİ Parti’de yaşanan TASFİYE OPERASYONLARINDAN uzaklaştırabilmek adına; şahsım da dahil olmak üzere birçok milletvekilimiz hakkında asılsız haberler servis edilerek, kamuoyunun dikkatleri MHP üzerinde yoğunlaştırılmaktadır. Bu haberler elbette gerçeği yansıtmamaktadır. Adalet Komisyonu üyeliğinden zorla istifa ettirildiğim gibi ucube iddialar bir anda kamuoyu gündemine düşürülmüş, komisyondan ayırılışımdan aylar sonra servise sokulmuştur” şeklinde konuştu. Yücel Bulut açıklamışında şu bilgilere yer verdi:
“İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇABASI AÇIKTIR”
Haberi ilk kaleme alan; Alman İstihbaratının Türkiye’deki tetikçisi Deutsche Welle isimli yayın organı, MHP düşmanları tarafından karargâh olarak kullanılan, sahiplerinin sicili belli sözde haber siteleridir. Milliyetçi Muhafazakâr seçmeni, ZİLLET’in ‘dayatma’ adayına oy vermek üzere aldatmak gayretinde olanlar, kurguladıkları kirli senaryoyu karşı saldırılarla gizlemeye çalışmaktadır. Bu amaçla, MHP kadrolarına yönelik sistemli bir itibarsızlaştırma çabasına girdikleri açıktır. Y-CHP’nin amacı vaktiyle SHP’nin amacıyla aynıdır. Amaç; 1991 yılında yapıldığı gibi, PKK çizgisindeki isimlerle kol kola yürüyerek meşrulaştırmak, bölücüleri himayelerine almak, aynı zamanda bu yapıdan oy devşirip, altılı masanın gizli ortağını korumaktır.
“DÜĞMEYE BASILMIŞTIR”
Bir yandan Kandil’le el sıkışırken, diğer yandan, İYİ Parti’nin dizaynıyla meşgul olmakta ve bu dizayna TEPKİ gösteren kamuoyunun öfkesini dağıtarak, dikkatini başka alanlarda (MHP) toplamaya çalışmaktadırlar. Karargahları ve algı merkezleri, büyükelçilik koridorlarıdır. Bu nedenle düğmeye basılmıştır. Planlarının deşifre olmasının tedirginliğiyle MHP’yi bir kez daha hedef haline getiren bu mihraklar, Bizleri yalanlarla tartışmaya açarak, millet ittifakındaki çatlağı sıvayabileceklerini sanmaktadırlar.”
CUMHUR’DA ÇATLAK YOKTUR
Cumhur ittifakının Türkiye’nin teminatı olduğunu belirten MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Şükürler olsun ki, MHP kadroları liderinin etrafında kenetlenmiştir. Cumhur İttifakında çatlak yoktur. MHP kadrolarına göre; CUMHUR İTTİFAKI, Türkiye’nin istikbalinin ve Türk Milleti’nin gelecek tasavvurunun yegane teminatıdır” dedi.
“MİLLİ MÜCADELE RUHUYLA DİRENİYORUZ”
Bulut birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Liderimizin, milletimizin istikbalinden başka kaygı taşımayan ufkunun bizlere yalnızca doğruyu gösterdiğine inanmış evlatları olarak, Cumhur İttifakı’nın ebedi bir birliktelik ve günden güne kökleşecek kutlu bir yürüyüş olduğuna iman ediyoruz. Bu inançla, Anadolu’nun dört bir yanında, Cumhur İttifakı’nın tarihi misyonunu ve Y-CHP’nin gerçek yüzünü anlatıyoruz. Ve elbette Cumhur İttifakı’nı anlatmaya, gerçekleri haykırmaya ve Milli Mücadele Ruhuyla emperyalizme direnmeye devam edeceğiz. Hangi sıfatı taşıyor olursak olalım, aldığımız fikri terbiye gereğince, liderimize bağlılığımızla taçlanmış ülkücülük şuurundan daha kıymetli bir makam olmadığına inanıyor, lüzumsuz gündem oluşturma gayretlerini, milletin nefretine mazhar olanların nafile çabası görüyoruz. Her birimiz Milli Mücadele’nin RÜTBESİZ ER’LERİ gibi, Amasya Tamimi altındaki imzayı namus bilerek, 2023 seçimlerinde; Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için Genel Başkanımızın emrinde mücadele edeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: