Gündem

Ulumezarlıkta su kesintisi olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor

Çorum Belediyesinden yapılan basın açıklamasında:

“Ulumezarlık’ta Bayram Öncesi Sular Kesildi” başlığı ile bazı internet mecralarında yer alan haberin uzaktan yakından gerçekle ilişkisi bulunmamaktadır.

Ulumezarlık’ta bulunan çeşmelerimizin suyu ne arefe günü ne de öncesinde kesilmiştir. Arefe günü Ulumezarlık’ta hizmet veren 3 arazöz, mezarlıkta bulunan 65 çeşmeye ilave olarak getirilmiştir. Yaşanması muhtemel ziyaretçi yoğunluğu öngörülmüş, ziyarete gelen vatandaşlarımızın sıra beklememeleri amaçlanmıştır.

Gönül Belediyeciliği kapsamında yaptığımız çalışmalarımızla hemşehrilerimizin gönlüne dokunuyor, işlerini kolaylaştırıyor, dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz. Arefe günü yaptığımız çalışma da yine mezarlık ziyareti yapan hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırmayı, hızlandırmayı amaçlamış güzel bir uygulamadır. Bahse konu internet mecrasında yapılan haberin yapılış amacı, içeriği, üslubu, kamuoyunu yanıltıcı nitelikte olması, yapılan hizmetimizin güzelliğini gölgeleyememektedir. Hemşehrilerimizin ve Çorum’umuzun faydasını gözeterek bundan sonra da bu ve benzeri hizmetleri hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz.

Kamuoyunu yanıltıcı bu tür haberlerden duyduğumuz üzüntüyü ifade ediyor, hemşehrilerimizin de bu tür mesnetsiz haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz. ” denildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: