Gündem

Ferhat Arıcı adaylığını açıkladı

Vefa Spor Kulübü Başkanı Ferhat Arıcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Çorum Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Önümüzdeki dönemde yapılacak Olağan Genel Kurul’da ekibiyle birlikte Çorum ASKF başkanlığına adaylığını basın toplantısı ile duyuran Arıcı, “Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adaylığımı bugün kıymetli kulüp başkanları ve basınımızın güzide temsilcilerinin eşliğinde açıkladım. Çıktığım bu yolda inşallah Çorum Amatör spor camiasına güzel hizmetler yapmayı hedefliyorum.

Çalışma esaslarımız; “istişare, ortak akıl, planlı hareket, ilkeli duruş, adil paylaşım” olacaktır.

Bu bağlamda başta Sefer Kurtaran başkanımız olmak üzere ASKF yönetiminde bugüne kadar ortaya konan değerli çalışmaları takdirle karşılıyor ve emeği geçen herkese sizlerin aracılığıyla teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonra da kendilerini bir büyüğümüz olarak her daim yanımızda görmek istiyoruz.

Bu amaçları gerçekleştirmek için Çorum ASKF başkanlığına aday olduğumu açıklıyor ve Çorum spor kamuoyuna Çorum’umuzu spor şehri haline getirmek ve amatör sporda markalaşmak için birlikte çalışma çağrısı yapıyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: