Gündem

Minikler Futbol Turnuvasında kuralar çekildi

Çorum Belediyesi, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri iş birliği ile düzenlenen Geleneksel Minikler Futbol Turnuvasında kura çekimi tamamlandı. Turnuvada bu yıl 33 takım mücadele edecek.

Geleneksel Minikler Futbol Turnuvasında kura çekimlerinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “bu yıl 33 takımımız turnuvalarda kıyasıya mücadele edecek 20 Ağustos Cumartesi günü başlayacak turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyor, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Spor kenti Çorum

Çorum’u spor kenti yapmak için göreve geldikleri günden beri önemli spor yatırımlarının hizmete sunduklarını vurgulayan Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alıyor, gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Çorum’u bir spor kenti haline getirmek için göreve geldiğimiz günden beri spora ve sporcuya desteklerimizi artırarak devam ettiriyoruz.” dedi.

Başkan Aşgın, “Yavrularımızın spor alışkanlığını kazanmaları ve sportif başarıları teşvik etmek için şehrimizde mahalle spor salonları, nizami sentetik çim sahalar, semt sahaları, yarı olimpik yüzme havuzları gibi tesisleri hizmete sunuyor, spor malzemesi desteği, turnuvalar, yarışmalar düzenliyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: