Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

TOSİAD SON HIZ

Merkezi İstanbul’da bulunan Tokat İş insanları ve yöneticileri Başkan Av. Süleyman Kaya’nın göreve gelmesiyle birlikte son hız faaliyetlerini sürdürüyor. Önce İstanbul Valisi başta olmak çeşitli ziyaretlerini gerçekleştiren TOSİAD Başkanı Av. Süleyman Kaya ve yönetimi, peşinden “İş’te Tokat” adıyla ulusal standartta bir dergi yayınladı.

Son iki günde ise, adeta Ankara Çıkartması diyebileceğimiz üst düzeyde ziyaretler gerçekleştirdi. TOSİAD Başkanı Süleyman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Bertan Kale, Salih Tanrıverdi, Erdoğan Erdoğdu, Bekir Erol’dan oluşan heyet, üst düzeyde ziyaretler gerçekleştirerek, adeta “Ankara’da TOSİAD Rüzgarı” estirdi.

Buna göre; TOSİAD Heyeti Yargıtay 6. Dairesi Vuslat Dirim, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zahid Sobacı, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, Ankara’da ki Tokatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı işadamı Serdar Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi hemşehrimiz Kerem Erdem, Tokatlı İş İnsanı Hakan Erdem ve MHP milletvekili adayı, Tokat sevdalısı Başkent Tokatlılar Kültür Eğitim Derneği Başkanı Ayhan Özçelik’i nezih mekanı Osmanlı Cafede ziyaret ederek, hem sohbet ve hem de yorgunluk kahvesi içtiler.

Başkan Süleyman Kaya ve heyeti, “Tokat Lobisi”ni inşa etme adına çok önemli adımlar attı. Mesela, Ankara TOSİAD ve Baştek ile çalışmalarında birlikte hareket edebilmek için ilk adımı attılar. Faaliyetler de paydaşlık dahil, Tokat lobisini oluşturmak için çok önemli görüş birliği içerisinde olduklarını söyleyebilirim. Bu konuda Başkan Süleyman Kaya’nın olağanüstü gayretlerini ifade etmem gerekiyor. Tokat ve Tokatlılara hizmet etmeyi amaçladığını her fırsatta dile getiren Başkan Süleyman Kaya, başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Bursa, Antalya, İzmir ve Tokat’ta temsilciler atayarak, önemli projeleri hayata geçireceklerini söylüyor. Nitekim, İstanbul ve Ankara ziyaretlerinin yanı sıra kısa sürede İş’te Tokat gibi bir dergiyi yayınlayarak, aslında deyim yerindeyse Perşembenin gelişinin Çarşambadan belli olmasıdır.

Kağıttan yapılar yıkılmış, kendisini baron sanan balonlar güneşi görünce patlamış, yalan ve iftirayı kendisine tek retorik seçenler deşifre olmuş, film fırıldakla topaç çevirenlere Yeşilırmak kıyısı gösterilmiş ve artık makamdan şeref alanlar değil makama şeref verenler işbaşındadır.

TOSİAD Genel Başkanı Av. Süleyman Kaya ve değerli yönetim kurulunu tebrik ediyor, Tokat ve hinterlandına hayırlı hizmetlerde bulunacağına dair inancımı ifade ediyorum.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: