Gündem

ÇORUM, SİNOP’TAN DA KUPAYLA DÖNDÜ

Modifiye Araç fuarlarına damga vuran Çorum, Sinop’ta düzenlenen fuar da da gözde oldu. Katıldığı her fuarda ilgi odağı olan Çorum, Sinop’tan da birincilik kupası ile döndü.
Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda modifiye araç tutkunu, hafta sonu Sinop’ta düzenlenen Modifiye Araç Fuarı’nda bir araya geldi.
Sinop King Clup ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuarda, en güzel modifiyeli ticari araç, en güzel modifiyeli Tofaş araç, en güzel modifiye araç ve basıklık kategorilerinde yarışmalar yapıldı.
400’e yakın modifiye aracın katıldığı fuarda, organizasyon heyetince farklı kategorilerde yapılan değerlendirmelerin ardından araçlarına yaptıkları modifiyelerle dereceye girmeye hak kazanan araç sahiplerine kupa takdim edildi.
Çorum adına katılan ve her fuarda birinciliği kimselere kaptırmayan Levent Köşger’in Tofaş marka aracı da basıklık yarışmasında yine birinci oldu. Ayrıca fuara katılım sağladığı için Levent Köşger ve Çorum ekibinden Soner Uzunağaç’a teşekkür plaketi verildi.
Diğer yandan, fuarlara katılım sağlayarak Çorum’un adını duyurmaya çalışan Çorum ekibinden Levent Köşger, diğer fuarlara katılım sağlamak için sponsor aradıklarını ve gerekli desteği beklediklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: