Gündem

KOÇUM BENİM PROJESİ TAMAMLANDI

Hitit Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Destek Programı kapsamında yürütülen “Koçum Benim Projesi” kapanış toplantısı 27.10.2022 tarihinde Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Abdullah Olçok Konferans Salonunda düzenlendi.

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan BAYKAM’ın yanı sıra, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ahmet BARIŞ ve iştirakçi kurumların yetkililerinin de katıldığı toplantı Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA’nın saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yaptığı konuşma ile başladı. Bağımlılıkla mücadelede klasik yöntemlerin yerine bu tür yenilikçi yaklaşımların daha etkili olduğunu vurguladı.

Daha sonra söz alan Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan BAYKAM ise bu projenin gerçekleştirilmiş ve başarıyla tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Proje yazarı ve eğitmeni Halil İbrahim ÖLÇÜM’ün proje ön sonuçlarına ilişkin yaptığı sunumun ardından katılımcılara “katılım belgesi” sunumu gerçekleştirildi.

Kapanış toplantısı, yapılan ikram ve projede görev alan üniversite ve lise öğrencilerine yapılan tişört, şapka ve sırt çantası dağıtımının ardından sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: