Gündem

Gül Alaca’da Belediye ve Oda başkanlarıyla buluştu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri ve geçen dönem Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, memleketi Alaca’da Belediye Başkanı ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Agaçdan, Alaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, Alaca Ticaret Borsası Başkanı Arslan Gür, Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç, Alaca Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan, Alaca Şöförler Odası Başkanı Duran Ongu, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bursalı Demir, Alaca TSO Meclisi ile Alaca TB Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri ve geçen dönem Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül kendi memleketi olan Alaca’da sıcak şekilde karşılanmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Kendisinin her zaman yanında olan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve oda başkanlarına teşekkür eden Gül, “Alaca geldiğim zaman bana evimde olduğumu hissettiren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de Alacalı hemşerilerim için elimden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğim” dedi.

Öte yandan toplantıya katılan tüm başkanlar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri ve geçen dönem Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ‘e bu zamana kadar tam destek olduklarını bundan sonraki süreçte de tam destek olacaklarını dile getirdiler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: