Gündem

Çorum GİAD Heyeti Dubai’de Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Çorum Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), uluslararası arenada önemli adımlar atmaya devam ediyor. Dernek üyelerinin ihracatına katkıda bulunmak için edinilen yabancı uyruklu fahri üyelerin ardından, son olarak, Dubai’ye gerçekleştirdikleri The Big 5 Global Fuar ziyareti kapsamında, dernek üyeleri bir dizi önemli görüşme de gerçekleştirdi.
Çorum GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Burak Küçükbenli ve İnşaat Komisyonu Başkanı Atakan Bozkurt beraberinde 25 kişilik heyet, Dubai’ye gerçekleştirdikleri gezide bölgesel işbirliklerini güçlendirmek, yeni iş fırsatlarına kapı aralamak ve Çorum’un ekonomik potansiyelini tanıtmak amacıyla hareket etti.
Çorum GİAD, KOSGEB desteğiyle gerçekleştirdiği iş gezisiyle farklı bir vizyon kazandı. Bu gezinin, Çorum’un geleceğini daha parlak bir hale getirmesi ve ziyarette bulunan iş insanlarının vizyonlarına yeni bir perspektif katması hedefleniyor.
Dubai Gezisi ve Önemli Görüşmeler
Çorum GİAD’ın dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Dubai’ye gerçekleştirdiği iş gezisi kapsamındaki ilk durağı, Çorum’un potansiyelini uluslararası platformda tanıtmak adına düzenlenen bir dizi toplantı oldu.
Bu toplantıların ilkinde Çorum GİAD üyeleri, Dubai Başkonsolosumuz Sayın Onur Şaylan ile bir araya geldi. Sayın başkonsolosumuz Çorum GİAD üyelerine karşı ilgi ve alakalarını yüksek düzeyde gösterdi.
Ticari Ateşelerimizden Her Konuda Destek Sözü
Çorum GİAD heyeti önemli temaslarına Dubai Ticari Ateşelerimiz ile gerçekleştirdiği görüşmeler ile devam etti. Görüşmelerde Orta Doğu’ya açılan kapı olarak görülen Dubai ile yapılabilecek işbirlikleri üzerinde duruldu.
Ticari Ateşelerimiz her konuda destek sözü vererek, Çorum GİAD üyelerine bölgedeki ekonomik dinamikleri, iş yapma kültürünü ve yerel iş fırsatlarını daha yakından tanıma fırsatı sundu. Çorum GİAD heyeti, Ticari Ateşelerimiz Sayın Ersoy Erbay’a ve Sayın Hacı Hasan Kaygısız’a güçlü bir işbirliği yapma konusundaki niyetini açıkça ifade ederek, bölgedeki Türk iş dünyası için önemli olan konularda daha etkin destek sağlama yolunda adımlar attı.

Türk İş Dünyasının Önemli İsimleriyle Bir Araya Geldiler
25 kişilik Çorum GİAD heyeti Dubai’deki iş gezisinde önemli iş insanlarıyla da temaslarda bulundu.
TÜGİK Genel Başkanı ve The Big 5 Global Fuarı’nın da altın sponsoru olan Sayın Erkan Güral ile bir araya gelen Çorum GİAD heyeti hem fuar hakkında hem de Türkiye ve Dubai iş birliği hakkında Sayın Erkan Güral ile fikir alışverişinde bulundu.
Çorum GİAD heyeti, Çorum’un önemli ve değerli iş insanı, Çimento, cam, seramik, ve toprak ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı, ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdem Çenesiz ile Turkish Ceramics standında bir araya geldi. Görüşmesi sonrası Çorum GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Küçükbenli, Sayın Erdem Çenesiz’e misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Dubai Ticaret Odası tarafından düzenlenen Türk İş insanların hitaben, bilgilendirme sunumuma katılan Çorum GİAD heyeti burada da önemli temaslarda bulundu.
Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Sayın Onur Şaylan, Turkish Business Council Başkanı Sayın Kanat Kutluk, Dubai Ticaret Ateşeleri Sayın Ersoy Erbay ve Sayın Hacı Hasan Kaygısız, Dubai Chambers Türkiye Baş Temsilcisi Mert Danişger, Duabi Chambers Global Marketlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salem Alshamsi bu bilgilendirme sunumunda yer alan ve konuşma yapanlar arasındaydı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: