Gündem

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan iki ailenin daha isteğini yerine getirerek yüzünü güldürdü.
Çorum’un hemen her sorunu ile yakından ilgilenen ve TBMM çalışmalarının yanısıra MKYK üyesi olması nedeniyle genel merkezden verilen görevleri de aksatmadan yerine getirmeye çalışan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, tüm iş yoğunluğunun arasında özellikle de sağlık konusunda vatandaşlardan gelen talepleri birinci öncelik olarak görüyor.
Ceylan, son zamanlarda da Çorum’da yaşayan ve yürüme engeli bulunan hemşehrilerine yönelik olarak çok ciddi bir tekerlekli sandalye temin çalışması yürütüyor. Kentin muhtelif bölgelerinde yaşayan engellilerin bizzat kendileri veya muhtarlıklar aracılığı ile yaptığı destek çağrılarına kayıtsız kalmayan Milletvekili Ceylan, son olarak da Buharaevler Mahallesi ve Kunduzhan Mahallesi’nde 2 aileyi birden sevindirdi.
Buharaevler Mahallesinde ikamet eden Kaya ailesinin engelli evladı 16 yaşındaki Mustafa Uğur Kaya için talep ettiği tekerlekli sandalyeyi temin eden Milletvekili Ceylan, Mahalle Muhtarı Ümit Patıroğlu aracılığı ile tekerlekli sandalyeyi aileye teslim etti.
Mustafa Uğur Kaya ve babası Şeref Kaya ile görüntülü olarak görüşen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Mustafa Uğur ile samimi bir şekilde sohbet ederken, aile fertlerine de hal-hatır sordu.
Ceylan, ailenin her zaman yanında olduklarını dile getirirken, bu imkanların sağlanmasına olanak sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etmelerini istedi.
Baba Şeref Kaya da sağlanan imkanlardan dolayı milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve vesile olanlara teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun yol arkadaşlarına her daim duacı olduklarını söyledi.
Milletvekili Ceylan’ın destek elini uzattığı bir başka aile ise Kunduzhan Mahallesi Devami TOKİ konutlarından ikamet eden Liman ailesi oldu. 76 yaşındaki engelli Necati Liman için temin edilen tekerlekli sandalye Muhalle Muhtarı Kadir Akçal tarafından Necati Liman ve oğlu Murat Liman’a teslim edildi.
Muhtar Kadir Akçal, teslim töreninde aileyi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile görüntülü olarak görüştürdü.
Necati Liman’a hal/hatır sorarak sağlık durumu hakkında bilgiler alan Milletvekili Ceylan, hayır dualarını esirgemelerini isterken, her türlü taleplerini karşılamaya hazır olduklarını dile getirdi.
Necati Liman ve oğlu Murat Liman da tekerlekli sandalye taleplerini anında yerine getiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmelerini istediler ve her zaman kendisine duacı olduklarını söylediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: