Gündem

Ceylan’dan yeni başhekim ve ekibine ziyaret

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Doç. Dr. Sinan Zehir, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ağırladı.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Ceylan, “Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sn. Doç. Dr. Sinan Zehir, Başhekim Yardımcılarımız Sn. Uzm. Dr. Arslan Erkan, Sn. Uzm. Dr. Ramiz Yazıcı, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Erdal Komut, Başhemşire Sn. Şennur Şimşek, Destek Kalite Müdürümüz Sn. İsmail Yalçın ve İdari Mali İşler Müdürümüz Sn. Hasan Kasım ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Sn. Doç. Dr. Sinan Zehir Hocamıza, Başhekim Yardımcılarımıza ve Hastanemizin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu ekip tecrübeli bir ekip ve tecrübesiyle Çorum’umuzda onkolojisiyle, hastanemiz bünyesindeki diğer başarılı çalışmalarıyla bölgemizde sağlıkta parlayan bir yıldızı olmaya devam edecektir.

Memleketimize ve vatandaşlarımıza büyük ve güçlü Türkiye idealimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla ve heyecanla durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hastanemizde tedavi görev hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun ziyaretimizde Cenab-ı Hak’tan acil şifalar temennimizi iletip hayır dualarını aldık.” dedi.

The post Ceylan’dan yeni başhekim ve ekibine ziyaret first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: