Gündem

HÜSEYİN UĞURLU VE EDA DOĞANAY ÇORUM’A GELİYOR

Ünlü Halk Müziği Sanatçıları Hüseyin Uğurlu ile Eda Doğanay, Çorum’da sahne alacak.
Çorum Eskiköy, Eşençay, Öksüzler Köyleri Tarımsal kalkınma Kooperatifinin düzenlediği Birlik Gecesi 22 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek.
Sunuculuğunu Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin yapacağı ve Yıldızpark Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek gecede, kendilerine özgü okudukları türkülerle milyonlarca hayranı bulunan Halk Müziği Sanatçıları Hüseyin Uğurlu ile Eda Doğanay sahne alacak.
Çorum başta olmak üzere birçok çevre ilin sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan Eskiköy, Eşençay, Öksüzler Köyleri Tarımsal kalkınma Kooperatifi Başkanı Aslan Sancı, düzenleyecekleri geceye başta tüm üyeler olmak üzere Çorumluların davetli olduğunu söyledi.
2022 yılının üreticiler için verimli bir yıl olduğuna dikkat çeken Sancı, “Bölgemiz yıllardır üretimde öncü bir bölge olmuştur. Son yıllarda sera ürünlerinde büyük gelişmeler kaydettik. Kıt topraklarda beklenenin üzerinde üretimler gerçekleştirdik.
Üreticilerimizin daha kaliteli ürün üretmesi ve pazarlaması konusunda büyük görevler üstlenen kooperatifimiz bu sene sebze ve meyve üreticilerimizin ürünlerini en iyi şekilde pazarlamayı başardı. Birlik gecesini düzenleyerek verimli geçen sezon yorgunluğunu üyelerimiz ve Çorumlu hemşehrilerimizle atmak istedik.
Bizim bölgemizde en çok dinlenen ve sevilen Hüseyin Uğurlu ile Eda Doğanay’ın gecemizde sahne almasını sağladık. Türkü tadında güzel bir gecemiz olacak. 22 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz geceye tüm üyelerimizi ve Çorumluları bekliyoruz. Şimdiden tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: