Gündem

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN, ALMANYA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’yi temsilen gittiği Brezilya’da Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.
Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inácio Lula da Silva’nın Başkent Rio De Janeiro’da gerçekleştirilecek yemin törenine katılmak için Brezilya’ya giden Türk Heyetinde yer alan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ülkedeki temaslarını sürdürüyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Brezilya’ya giden AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Türkiye-Brezilya Dostluk Gurubu Başkanı Mustafa Köse ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ile birlikte Dışişleri Bakanlığı görevine yeni başlayan Mauro Vieira’yı ziyaret etti.
Ceylan’ın da yer aldığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun başkanlığındaki Türk heyeti, Brazilya’da, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.

Görüşme hakkında bilgi veren Milletvekili Ceylan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiklerini anlattı. Ceylan, görüşmede ayrıca Suriye ve NATO genişlemesinin de ele alındığını kaydetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: