Gündem

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN: İÇİMİZDEKİ VATANSIZLAR, BİZİ DAVAMIZDAN ASLA VAZGEÇİREMEYECEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Afyonkarahisar, Denizli ve Manisa mitinglerini organize ettikten sonra İzmir’de düzenlenecek olan miting öncesi parti teşkilatları ile yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.
Ceylan, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Nisan Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanında yapacağı Mitingi öncesi il koordinasyon toplantısı yaptı.
Toplantıda yapılacak çalışmalar istişare edilirken MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı açıklamada, “Biz Gönül Erleriyiz. Bizim derdimiz, bizim davamız, bizim siyasetimiz, gönüller yapmak, gönüller fethetmektir” dedi.
“Bizim derdimiz, milletimizi hayallerine kavuşturma derdidir” ifadelerini dile getiren Ceylan, “Biz bu yolda benliğimizden geçtik, kendimizi millete adadık. Bu gönüllüler ordusu Allah’ın izniyle el ele verip Türkiye’yi hayallerine kavuşturmaya devam edecek” açıklamasında bulundu.
Ceylan, “Başkaları ne hesaplar yaparsa yapsın. Bizim Türkiye’den başka vatanımız, milletimizden başka sevdamız yok. Bizim ülkemize eser kazandırmaktan başka hiçbir derdimiz hiçbir aşkımız yok.
Bugün tek derdimiz Türkiye’mizdir, milletimizdir. Bu ülkenin gençleri umutlu olsun, bu millet huzurlu olsun” diye konuştu.

120 yıl önce kimler Abdülhamid’e karşı durmuşsa, bugün Erdoğan’a da onların karşı durduğunu söyleyen Ceylan, “Kimler onu yalnız bırakmışsa bugün aynı siyasi gelenekten gelenler de Erdoğan’ı yalnız bırakıyor. O zaman ihanet edenler bugün de ihanet ediyor” şeklinde konuştu.
Ceylan, “Ülkemize, milletimize, özgürlüğümüze, geleceğimize engel olmaya çalışan hainler asla gün yüzü göremeyecekler. İçimizdeki vatansızlar, FETÖ’cü hainler, PKK’lı ve DEAŞ’lı katil sürüleri, hiçbiri bizleri davamızdan asla vazgeçiremeyecektir. İstiklalimiz ve İstikbalimiz için, Bayrağımız için, Devlet Ebet Müddetimiz için. Vesayet odaklarına, darbe heveslilerine, kaos tacirlerine, tüm vatan hainlerine karşı her zaman, her daim, her yerdeyiz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: